1 Intreaba Specialistul Priceput.ro

Cum sa-mi amanajez curtea pentru a-mi putea face nunta in ea?

Autor: Priceput.ro | Data: 12 Iunie 2009
Am o casa la curte, iar in cateva luni ma voi casatori si am dori sa tinem ceremonia si nunta in sine chiar in ea. Nu o sa avem foarte multi invitati (maxim 20) iar curtea este mai mult decat incapatoare, insa nu stiu cum sa o amenajez si cum sa decorez mesele.
 

Ce culoare pot face camera ca sa am o stare de relaxare?

Autor: Priceput.ro | Data: 11 Iunie 2009
Efectele culorilor sunt datorate unui numar mare mative printre care se numara: intensitatea culorii respective, gradul de absorbtie a luminii, dimensiunile camerei dumneavoastra, etc. Asa cum am mai mentionat intr-un articol anterior, fiecare culoare are propriul ei efect.
 

Cum arata mai bine decorata casa mea din lemn?

Autor: Priceput.ro | Data: 10 Iunie 2009
Casa mea este din lemn neizolat interior. Cum arata mai bine decorata?
 

Ce tratament sa aplic gardului de la curtea mea?

Autor: Priceput.ro | Data: 10 Iunie 2009
Am o casa de vacanta la Breaza, iar gardul de la curtea mea este unul banal, la fel ca si cel al vecinilor mei. In plus, banalitatea lui atrage „artisti de graffiti”. Ce tratament sa aplic gardului de la curtea mea?
 

Cum sa decorez o camera in forma de L?

Autor: Priceput.ro | Data: 2 Iunie 2009
As dori sa stiu cum as putea decora si amenaja camera de zi care este in forma de L si imi este greu sa gasesc o solutie pentru mobile si nu numai.
 

Cum pot amenaja un living de 24 mp deschis catre bucatarie?

Autor: Priceput.ro | Data: 2 Iunie 2009
Cum pot amenaja un living de 24 mp avand in vedere ca pe un perete este bucataria, iar intre cele doua nu exista perete despartitor?
 

Cum sa transform o camera intr-un dulap mare?

Autor: Priceput.ro | Data: 19 Mai 2009
Am o camera nu foarte mica pe care as vrea s-o transform intr-un dulap mare in care as vrea sa-mi tin toate perechile de pantofi, hainele, fardurile, accesorile, parfumurile, etc. Insa nu sunt prea buna la organizare asa ca nu prea stiu cum as putea sa-mi amenajez aceasta camera.
 

Ce culoare sa aleg perdeaua, draperiile si plinta pentru ca dormitorul meu sa nu fie prea inchis.

Autor: Priceput.ro | Data: 7 Mai 2009
Cred ca am facut o gresala alegand o mocheta maro inchis (tip bob de orez ) cu liniute maro deschis la mobila inchisa tip wenge, nu stiu ce plinta sa aleg ca si culoare si ce perdea si draperi sa aleg sa nu fie prea inchis in dormitor ,pereti am 2 crem-orange si 2 lila, va multumesc .
 

Cum sa amenajez o casa mica?

Autor: Priceput.ro | Data: 5 Mai 2009
Buna ziua, am o casuta mica , camerele mele au 1.90/2.60 si nu stiu cum sa o amenajez sa am o camera calduroasa in care sa pot primi si prietenii. Multumesc.
 

Cum sa decorez camera in care iau masa?

Autor: Priceput.ro | Data: 5 Mai 2009
Cum sa decorez camera in care iau masa? Am o camera de marimi medii care e deschisa spre bucatarie – exact pe modelul caselor americane. Cum sa decorez aceasta camera pentru a semana cu bunicii mele.
 
Esti la pagina: 1 2 3 4 5
Publicitate Priceput.ro