1 Sfaturi de la profesionisti

4 motive sa faci revizia aparatului de aer conditionat din locuinta ta

Autor: Priceput.ro | Data: 16 Iulie 2014
 

Pompele de caldura

Autor: Priceput.ro | Data: 27 Mai 2014
Pompa de căldură este piesa centrală a unui sistem care folosește diferența de temperatură dintre 2 medii, influentând temperatura din locuință, încălzind-o sau răcind-o. Cele mai folosite pompe de căldură utilizează un agent de refrigerare care, prin condensare si evaporare, face un transfer de temperatură între cele 2 medii.
 

Cu YTONG construiti mai usor viitorul!

Autor: Priceput.ro | Data: 29 Iunie 2009
In constructia unei case, una dintre dorintele principale ale proprietarului este ca lucrarea sa fie gata intr-un termen cat mai scurt. Uneori insa, planul initial este dat peste cap datorita diverselor probleme care apar pe parcurs si care amana foarte mult finalizarea.
 

Ytong blocurile de zidarie care nu necesita termoizolatie suplimentara

Autor: Priceput.ro | Data: 13 Mai 2009
In Romania, adaugarea unui sistem de termoizolatie blocului de zidarie este considerata de catre unii mesteri a fi o solutie viabila, desi in tarile vest-europene mai dezvoltate reprezinta deja o exceptie.
 

Savana Tencuiala decorativa structurata Acvastop

Autor: Priceput.ro | Data: 17 Aprilie 2009
Datorita efectului Acvastop, noua tencuiala Savana respinge apa, protejand astfel suprafata impotriva umezelii si a murdariei. Totodata, formula sa permite “respiratia” peretului, crescand rezistenta sa in timp.
 

Savana – Tencuiala decorativa structurata cu efect Acvastop

Autor: Priceput.ro | Data: 16 Aprilie 2009
Bucuresti, 6 aprilie 2009 – Fabryo Corporation, unul dintre primii trei producatori de vopsea de pe piata romaneasca, lanseaza Tencuiala Decorativa Structurata cu efect Acvastop, un nou produs marca Savana. Produsul este unic pe piata prin caracterul hidrofob si este dezvoltat special sa faca fata conditiilor de clima din Romania. Tencuiala respinge apa, protejand astfel peretii impotriva umezelii si murdariei.
 

Fabryo, creator de vopsele, investeste in ambalaje noi pentru Savana.

Autor: Priceput.ro | Data: 2 Aprilie 2009
Bucuresti, 11 martie 2009 – Fabryo Corporation, unul dintre primii trei producatori de vopsea pe piata romaneasca, relanseaza gamele Savana si Savana cu Teflon in ambalaje noi, chiar in debutul sezonului de amenajari.
 

Lindab si Baxi demareaza un parteneriat local pentru montarea de panouri solare

Autor: Priceput.ro | Data: 19 Martie 2009
Lindab Romania, lider autohton in sisteme de invelitori si Baxi Romania, unul dintre principalii distribuitori locali de echipamente termice, au incheiat un parteneriat in vederea oferirii de solutii integrate de invelitori si panouri solare. P
 

Deko vopsea latex

Autor: Priceput.ro | Data: 3 Martie 2009
Produsul Deko vopsea latex este un produs peliculogen fabricat pe baza de dispersii apoase de copolimeri acrilo-stirenici, pigmenti, materiale de umplutura, aditivi.
 

De ce sa alegem foliile profesionale pentru ferestre?

Autor: Madico.ro | Data: 20 Februarie 2009
Prelungirea duratei de viata a mobilierului de valoare, reducerea cosumului de energie si siguranta mai mare pentru familie sunt doar cateva din argumentele in favoarea alegerii foliilor profesionale pentru ferestre.
 
Esti la pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8
Publicitate Priceput.ro