1 Cum sa-mi amanajez curtea pentru a-mi putea face nunta in ea?

Cum sa-mi amanajez curtea pentru a-mi putea face nunta in ea?

Autor: Priceput.ro | Data: 19 Aprilie 2018

Tipareste pagina | Trimite prin YM | Comenteaza articol

Am o casa la curte, iar in cateva luni ma voi casatori si am dori sa tinem ceremonia si nunta in sine chiar in ea. Nu o sa avem foarte multi invitati (maxim 20) iar curtea este mai mult decat incapatoare, insa nu stiu cum sa o amenajez si cum sa decorez mesele.

In primul rand tin sa va felicit si sa va urez clasicul „Casa de Piatra”!

Se stie ca o nunta trebuie sa fie perfecta in primul rand pentru mireasa – ca doar se presupune ca ea a planificat acest eveniment in detaliu de cand era mica. Se mai stie stresul prin care trec adesea miresele in devenire, stres datorat unui numar mare de factori printre care: alegerea rochiei perfecte, a locatiei, a invitatiilor, a tortului, a aranjamentelor florale, a viitorului sot – si nu in mod obligatoriu in aceasta ordine.

Pentru o viitoare mireasa toate aceste detalii sunt esentiale motiv pentru care va recomand sa o luati – calm si rational – cu inceputul. In primul rand trebuie sa aveti grija ca lucrurile precum exteriorul casei, interioul gardului, nivelul si gradul de acoperire a gazonului sa fie corespunzatoare standardelor dumneavoastra. Abia apoi puteti trece la detalii precum fetele de masa si aranjamentele florale. Tematica culorilor pentru care optati trebuie sa se regaseasca - intr-un mod mai mult sau mai putin subtil - in intregul peisaj creat, ca de exemplu: culoarea rochiei miresei trebuie sa fie asortata cu cea a camasii mirelui si a fetelor de masa si de scaune, avand de asemenea o textura similara; culoarea florilor din buchetul miresei trebuie sa se regaseasca in aranjamentele centrale si in voalul sau matasea ce da acea „pata de culoare” meselor si scaunelor. Pentru a prinde acest material in partea din spate a scaunului va recomand sa nu faceti clasicul nod ci sa incercati sa-l acoperiti sau sa-l prindeti cu o floare naturala ce se regaseste si in buchetul miresei.

In ceea ce consta aranjamentul meselor, se poarta sa asezati pe lungimea acestora una dau doua (depinzand de suprafata mesei) „fasii” de materiale fine pentru a da un plus de culoare fetei de mese adesea alba sau crem. Daca insa aceasta este dintr-un material clasic, cu un aspect „nefinisat” ori brodat puteti opta sa imprastiati cateva petale de trandafir a caror culoare se incadreasa in tematica aleasa. Pentru timpul zilei se recomanda ca piesa de rezistenta sau aranjamentul central sa fie un buchet de flori naturale, insa seara se recomanda a se inlocui acesta cu sfesnice inalte ori lumanari joase, simple in suporturi de sticla transparenta si mai suficient de inalta pentru ca acestea sa nu se stinga cu o prea mare usurinta.

Un lucru esential in coordonarea propriei nuntie este faptul ca toate aceste detalii sunt irelevante in final intrucat ziua cea mare va reprezinta unul dintre cele mai frumoase si memorabile momente din viata oricarei femei ce are sa-si uneasca destinul cu cel al barbatului visurilor ei.

Galerie foto articol


Spune-ti parerea


Vezi profil
MESERIASI
BucurestiInformatii
Peste 1000 meseriasi (instalatori, electricieni, zugravi) din toate orasele tarii pe www.meseriasi.ro: www.cautinstalator.ro; www.cautzugrav.ro; www....

Statistici priceput:
Vizualizari profil: 2855 | Recomandari primite: 1