1 Cum arata mai bine decorata casa mea din lemn?

Cum arata mai bine decorata casa mea din lemn?

Autor: Priceput.ro | Data: 19 Aprilie 2018

Tipareste pagina | Trimite prin YM | Comenteaza articol

In primul rand va recomand sa optati pentru un lac color “fresh” sau incolor pentru a reda peretilor acel aspect natural si bine ingrijit. Tratamentele pentru lemn de la Felix fiind ideale in acest sens. Pentru a continua pe aceasta linie, ati putea opta pentru elemente de decor sau pentru pereti interior in culori calde si vii precum galben soare. Elementele de decoratiuni trebuie sa fie indraznete si intesate pe ici pe colo cu o tenta naturala; spre exemplu puteti alege sa achizitionati o vaza din sticla transparenta sau sa folositi chiar o sticla veche de vin, puteti opta pentru o floare artificiala, una naturala si scumpa sau o margareta din propria gradina.

Puteti incerca sa puneti mare accent pe piesele de mobilier clasice cu multe detalii, o soba mica (fie ea si nefunctionala) sau- pentru un contrast revigorant- puteti opta pentru o masa din sticla, piese moderniste si o plasma programata sa va permita vizualizarea unui “foc in semineu”.

Indiferent de traseul pe care-l veti urma- fie el cel clasic sau cel modernist- va recomand sa optati pentru un element decorativ esential: o paturica moale si groasa de lana.

Galerie foto articol

Comentarii articol


Spune-ti parerea


Vezi profil
MESERIASI
BucurestiInformatii
Peste 1000 meseriasi (instalatori, electricieni, zugravi) din toate orasele tarii pe www.meseriasi.ro: www.cautinstalator.ro; www.cautzugrav.ro; www....

Statistici priceput:
Vizualizari profil: 2854 | Recomandari primite: 1