1 Ce culoare pot face camera ca sa am o stare de relaxare?

Ce culoare pot face camera ca sa am o stare de relaxare?

Autor: Priceput.ro | Data: 19 Aprilie 2018

Tipareste pagina | Trimite prin YM | Comenteaza articol


Astfel, exista culori ce calmeaza si relaxeaza precum roz si bleu- ce sunt adesea recomandate pentru camera bebelusilor si chiar si pentru dormitorul propriu. Galbenul si portocaliul sporesc pofta de mancare fiind foarte des intalnite in fast-fooduri. Verdele taie apetitul insa este ideal pentru baie. Galbenul de asemenea atrage atentia si sporeste puterea de concentrare fiind indicat pentru biroul dumneavoastra sau camera de studiu al copilului. Negrul amplifica efectul culorilor cu care intra in contact, iar albul are capacitatea de a le estompa. Rosul incurajeaza romantismul motiv pentru care este foarte des intalnit in boudoir-uri sau dormitoare, insa el agita motiv pentru care incercati sa evitati excesul. Albastrul inchis si violetul provoaca nostalgie, pe cand lila-ul, movul foarte deschis sunt culori placute, linistitoare. De asemenea, verdele deschis ajuta la relaxare, la meditatie, verdele in noante inchise insa provocand neliniste.

Din aceste considerente va recomand sa optati pentru culori deschise atat pentru tratamentul peretilor dumneavoastra (vopseaua lavabila de la Incolan fiind ideala in acest sens) cat si pentru mobilier.Totodata, starea de relaxare poate fi redata si prin alte elemente decorative precum piesele de mobilier joase si comode inspirate din cultura budista, pernele decorative mari cu motive indiene, lumanarile parfumate si uleiurile volatite in arome subtile– care, la randul lor au numeroase calitati si proprietati.

Nu in ultimul rand, nu uitati de muzica Zen, ambientala pe care o auziti adesea in magazinele in care va simtiti cel mai bine, sau in cafeneaua in care va puteti relaxa cel mai usor.

Galerie foto articol

Comentarii articol


Spune-ti parerea


Vezi profil
MESERIASI
BucurestiInformatii
Peste 1000 meseriasi (instalatori, electricieni, zugravi) din toate orasele tarii pe www.meseriasi.ro: www.cautinstalator.ro; www.cautzugrav.ro; www....

Statistici priceput:
Vizualizari profil: 2854 | Recomandari primite: 1