1 Instalatori Sanitari Galati
Instalatori Sanitari Galati

Instalatori Sanitari Galati

Mesteri Galati Informatii
Oferim cele mai bune preturi pentru manopera zugraveli, amenajari interioare, exterioare. Instalatii sanitare (chiuveta, cada sau cabina dus, vas toaleta, robineti bucatarie /baie, racorduri) instalatii termice (centrala termica, calorifere, racorduri)

Date de contact Instalatori Sanitari Galati

Adresa: Galati Str.Sindicatelor Nr.53
Telefoane: 0746 773 653
www: https://preturimanoperainstalatiisanitaretermicegalatizugravi.wordpress.com/
 

Domenii de activitate

Instalatori Sanitari Galati ofera in prezent servicii in urmatoarele domenii:

 
 

Portofoliu Instalatori Sanitari Galati

Instalatori Galati- Executa Incalzire in pardoseala Galati,montaj incalzire electrica in pardoseala,instalator Autorizat Gaze-panouri solare, sisteme solare pt.apa calda menajera si incalzire, panouri fotovoltaice, invertoare, centrale termice,interventii si desfundari non-stop,servicii si reparatii centrale termice,montaj cazane-centrale pe lemn,peleti.Servicii Mentenanta Instalatii Termice,Sanitare.INTERVENTII NONSTOP,DESFUNDARI TEVI,WC,Vidanjare galati
Țevi înfundate ?

Desfundat țevi
Desfundat cadă
Desfundat WC
Desfundat chiuvetă
Curățare canalizare
Apă in baie pe podea ?

Desfundat chiuveta de bucatarieInterventii NON-STOP pentru desfundarea cu sarpe electric a chiuvetelor si coloanelor de la bucatarie. Reusesc sa desfund acolo unde alti instalatori nu au reusit.
Ce puteți face singuri până vin eu ?

Cautati robinetul de dinaintea spărturii si închideti-l (de obicei robinetul se afla langa apometru). Dacă robinetul este intepenit sau se roteste, dar apa nu se opreste, nu trageti de el pentru ca se poate rupe, iar apa va navali mai tere in casa.
Instalatori Sanitari Galati


Spune-ti parerea despre Instalatori Sanitari Galati
Publicitate Priceput.ro
 
Mesteri: